Hem ljuva hem.

En vecka i göteborg och nu är man hemma i verkligheten igen. Veckan har varit packad med liseberg, disco, restaurang, MATCHER & prat med annat folk. Trevligt måste jag säga!

Mitt lag vann gruppen som bestod av 4 lag, 3 svenska 1 amerikanskt. 1 insläppt (straff) och 4 gjorda mål i grupppen.

A-slutspel då alltså, en match jag är väldigt arg över. 0-0 vid full tid så det blev straffar, mina tränare är ganska efnlödgjaDBAHSGB aa ni fattar, så dom valde 5 personer dom trodde starkt på.

Jag rädda första straffen, Vi satte vår första straff snyggt uppe i vänstra krysset, det hela började bra alltså, 0-1 till oss. Deras andra straff va välplacerad och mina fingrar räkte inte för en rädning, vår andra sttraff 30 meter över, deras tredje placerad längs marken i högra hörnet, men frän som jag är lista jag ut att hon skulle skjuta där och slängde mig åt rätt håll och rädda! Deras fjärde straff välplacerad i en lite för hög höjd för mig, jag var där men min hand hade inte tillräckligt med kraft för att få den över ribban så den gick in, självmål om du fråghar mig. Våra 3 sista straffar, sorry tjejer om ni läser detta men jag är en ärlig människa, det var dom sämsta straffarna jag sett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 passningar som hon enkelt plocka i en skoppa. Så vi förlora med 2-1 på straffar i 32-delsfinalen.

Jag va skapligt ledsen efter straffarna, Tjöt väl i 30 minuter nått sånt, tyckte jag skulle räddat målen.
SEn va jag ennu argare för jag inte fick lägga en straff!!!

Men bra jobbat alla tjejer, vi lyckades mycket bättre än förra året iallafall!!

Ingen buckla med sig hem, bara halsfluss.
Men jag hade kul ändå!

Och lite stolt är jag ändå över mig själv, för jag släppte bara in 3 straffar & inte ett enda matchmål. De är rätt så grymt på 4 matcher, lite iallafall.

Ha det gött, // Kungen! :)

GOTHIA

Blir en resa ner mot Göteborg imorgon bitti för att se på min kära syster som spelar Gothia cup! Spännande hoppas de vinner nån match iår iallafall, Linn blir så ledsen annars ;) Jag ser mest fram emot kvällarna då det vankas utgång! Älskar utgångar med mycket folk och i Göteborg borde det vara mycket folk nu! Får hoppas på det bästa men det blir nog bra! :D

En liten bit framåt

Nu är jag påväg in till tatueringsstudion Redline i Linköping. Vi ska prata lite och försöka rita upp en bild på hur min kommande tatuering ska se ut. Sjukt nervös :) hihi! Ska bli gryyyyymt! Han lät super trevlig och snygg i telefonen :D Hoppas på det bästa, ska ju nästan visa bröstet för denne man ;) Tror det kommer bli skeeeta bra det här, känner det på mig! // MOOOOA 

Trött!

Hej!

Varför är man så trött under sommarlovet? Det kan ju inte bero på att man råkar vända på dygnen, men man sover ju lika länge ju? Men man är ändå värsta trött? ONT I BENHINNORNA OXÅ!!!!!

Idag har jag inte gjort något, druckigt smothie, hämtat syster, tränat fotboll, ätit kebeb o kollat på film med syster yster, suttit och pratat med fina vänner!

Saknar många nära o kära nu, länge sen man såg massor folk.. saknar faktiskt skolan hur knäppt de nu låter, men aa jag gör det, inte alla lektioner och skit, utan allt folk, shit jag är knäpp.

Nått jag längtar efter extremt är friheten från knäskydd och tejp. Det kanske inte ser jobbigt ut att ha knäskydd och tejp, men jooo det är det!! Jag kan knappt böja på benen, alltså fett svårt att ställa sig upp. kramper i vaderna för det sitter så hårt, dom gör ont och man får sår!! Det gör allt mcket tråkigare!! Orkar inte leta efter fler saker nu. Men det ska bli skönt att slippa dom sen fruktansvärt jävla sköööönt!

Match i morn mot damlaget, 18.30 på vallen.


Jag va fan sötast i världen när ja va en plutt!

Ha det gött, // Kunglinn :)


Hos Farmor!

HEAJ HEAJ!!!


En bild på min andra syster, mupp lizen!!

Är hos farmor nu, fick mat när jag kom hit.. Underbart säger jag bara, har inte varit så sugen på mat på hela dan så har inte ätit nått typ, frukost redbull, sen ett halvt äpple, lunch jordgubbs smothie a la linn specialeee!!!

Gick till Christel på morgonen och var där till 14.45 typ, kände att de va skönt att prata lite med gummsan, hon är ba bäst!! Vi prata massor om allt och inget, jag gick med noel & liam och köpte glass. sen kom amanda o prata lite.

Macken igen kopiera lizen klantarsels papper. :)

Om jag hade systemkameran med mig nu, skulle ni fått massor fina bilder, för här finns det så sjukt mycket vackert att ta kort på, hon bor ju på en stor gård på landet med med massa hektar mark som hon äger, skogen och tåkern ligger bara 400 meter härifån, tror till och med hon äger lite av skogen.

Nästa vecka ska jag och sissy Moa hit, då ska vi ta massor massor massor bilder, då jävlar ni!! Sen ska vi ut till hästarna i sommarhagen med.. hihi!!

Farmor e så söt!!!!!!!!!!!!!!!

Ha det gött, // Kunglinn :)

KÄRLEK

Att hitta den man verkligen älskar när man är 16 år är riktigt bra gjort. Det har jag gjort och idag har vi hållit ihop i ett halvt år. Vet inte hur jag ska beskriva känslan jag känner, det går nog inte. Jag är nog den lyckligaste på jorden som har fått just dig. Du är den finaste som finns. Det är du som är min fina. Du gör mig hel. Du är det bästa som har hänt mig. Jag lämnar dig aldrig! Jag älskar verkligen dig <3 // Moa 

--

Livet är en gåta som inte går att lösa, även om du tror du vet svaren så gör du inte det. Man får ta allt som det kommer, leva i nuet och ta en dag i taget. Det finns alltid någon som har det lite värre.


Sommaren.

Hej!

just nu känner jag att sommarlovet suger, vädret suger, det finns inget roligt att göra, ingen är rolig och snart har jag inget att se fram emot, gothia är det enda som är kvar sen är det bara massa bajs som kommer över en.

Livet är inte kul nu alltså, kan det inte ba hända nått kul!! typ värsta snygga killen poppar upp helt random, eller vädret blir bäst o alla människor blir lite roliga o vill göra nått!!!!!!!!

Okej det är nått fel på mig just nu det blir nog bra imorn, & tur jag ska åka lite karruseller snart hihi.


uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!

Ha det gött, // Kunglinn :)



hej hopp i lingonskogen!

Tjosan i trosan!

Har varit i halmstad en vecka på träningsläger nu, har spelat matcher, tränat och chillat på tylösand strand!
Veckan har varit en häfftig upplevelse och jag har lärt mig ett och annat, väldigt närvöst har det också varit när förbundskaptenerna för f 96 landslaget kollar på en och skriver o har sig, men kul! ÖFF mitt lag alltså, rankas topp 3 bästa i hela sverige, vi är sjukt grymt bra!! känner mig pepp på att vinna cupkommunal och bli det bästa laget i sverige alltså!! :D




två bilder på oss!!

Ha det gött, // Kunglinn :)


RSS 2.0