Inte bara nackdelar

Eftersom jag går på kryckor och min klass skulle åka till boda borg idag så fick jag stanna hemma. Eller jag fick inte det egentligen, mina lärare tyckte jag kunde följa med endå och hålla dem sällskap... Så fick lämna in en ledighetslapp. Idioter. Nu ligger man iallafall hemma i sängen och har precis kollalt på gårdagens kalla fakta som handlade om H&M. Man hoppas ju att man aldrig mer ska köpa kläder där igen förrän de har bytt ut minimilönen till levnadslön i Kambodja, men det blir svårt när man är fattig. Imorgon är sista skoldagen för mig innan jag har lov och sedan praktik. Den här första terminen har gått extremt fort, snart är det dags för studenten och allt. Galet!

MOA

Ont i röven!

Påväg hem från Uppsala efter stormötet med barncancerfonden. Vi har suttit på en stol i 1,5 dag + tågresorna. Mötet var väl ganska givande, vi i ungdomsgruppen har planerat massa roliga aktiviteter inför 2013, hoppas bara de blir av nu :) sedan så har vi ätit en väldigt massa god mat, bästa med att bo på hotell är ju faktiskt frukosten! Älskar fruktbuffén. Mums! ;)

MOA


Hej lat livet

Sitter i skolan och väntar på att min taxi ska köra hit och hämta upp mig precis utanför dörren. Här gör vi inga onödiga ansträngningar inte. Har ju min bästa vän rullstol och mina två lite sämre vänner kryckorna, så ensam är jag ju inte. Livet känns bra när alla vill köra omkring mig i skolan och bjuder mig på godis. Efter de här veckorna är jag rädd för att ställa på vågen. En skräckinjagande tanke! Usch...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2550350/images/2012/pic_507bf18cddf2b32418000170.jpg" class="image">


RSS 2.0