Lovely music.



Guu så bra. <3

Ha det gött,// Stora K. :)

Sugen på att shoppa!

Mums va jag vill ha kläder o grejer!
Ska nog inskaffa en del av grejerna men satan va dyra dom va!








Ha det gött, // Linn. :)

Dumma i huvudet!

Seriöst vad är människor för människor?

Igårkväll var det en kille som förmodlingen slängde sig framför x2000 om han inte blev puttad, i Vikinstad. Jävligt sorgligt och man undrar hur jävligt han måste haft det, och vad hans tankar var osv. Kände inte killen så tänker inte på det eller skriver inte om det på FACEBOOK!
Men när människor som inte känner honom eller som inte brydde sig ett skit om honom när han levde skriver om det på facebook blir man ju lite fundersam. Dåligt samvete, eller bara gör dom som alla andra? Tror inte att killen mår bättre för att folk börjar bry sig nu, han är DÖD för fan!

Men förstår ju att folk kan ha medkänsla det är ju fint.



Ha det gött, // Linn.

slut på idéer


Har noll idéer på vad jag ska ge mannen min i 18 års present, jag menar 18 år är ju typ viktigaste åldern så man måste ju ge nått as coolt! Har googlat runt i mer än 2 timmar nu och vet fortfarande inte vad jag ska ge... Blir galen på't. Tänk om man var rik och kunde ge en bil, jag skulle lätt vara bästa flickvännen! :D Fast det är jag nog redan, haha!

Min orättvise lärare har gått med på en kompleting, så MVG here I come! Matte provsresultatet lär dröja eftersom vår lärare köpt hus och håller på att flytta så att rätta matteprov är det sista han kommer göra när han får tid över, typiskt...




En sån här skulle vara perfekt!

MOA


Inget namn

Skrivit slutprov i Matte B idag i 3 timmar, kändes som det gick helt okej faktiskt, men resultatet lär ju dröja innan man får! Sen så har jag skrivit mejl till min lärare angående om att han inte kan sätta betyg. Hoppas det ger någon effekt bara, gärna en god sådan. Har även försökt få tag i nån på ortopedmottagningen men deras telefonöppettider är ju sjukt dåliga, typ som om de inte vill att man ska ringa. STÖRT! Linn och Jakke var hemma när jag kom hem, Jakke visa en störd blogg där en tjej lägger upp bilder på sitt könsorgan som hon kallar grööt murreeh ;) Hahaha, helt sjukt! 

Ikväll väntas det bara mys med mannen min, klagar inte <3

MOA

Våra förmågor är allt olika!

Shit vad arg jag blir på folk som föds med förmågan i att ha allt utan att kämpa som ett svin!
Dom behöver ju inte ens försöka, lyssna lite på lektionerna samtidigt som man läser o målar o vafan man håller på med. Sen kommer MVG:na på rullande band.
Eller såna som föds med snabbheten, då får man liksom allt serverat på ett litet fat! börja spring när du har sprungit ifrån försvaret så passar jag. Noll bollkontroll, men det behövs inte ingen som kan störa en ensam person. Och Hallå när får passarn nån credd??

Jag föddes med tegelstenar på fötterna, haha så jag blev den som passa!

Fast nu är jag lite negativ, jag får faktiskt massa credd!
O jag har SPLITVISON!!! Jag gör det bästa utav det jag har, förr eller senare är det min tur att testa blågul tröja. Eller?




Blågult vare!


Ha det gött, // LIMPAAN!

Svar på kommentar!

Till Kurre78: Jasså jasså,  hur vet du det då?
skriv ditt namn kan vi prata lite!

Ha det gött, // Linn

SURT SOM FAN!

När jag var 10 år va jag och kollade in Sverigecupen första gången, min stora syster spelade & det var as grymt tyckte jag. Men nu är det inte så grymt längre för det va inte så maffigt som man tyckte då. Fast endå kan jag inte släppa att den där lilla gnagande jävla tanken inte kan dra åt helvete!
Jag skulle ju spela, jag lovade mig själv att komma med i östgötalaget i handboll o få spela bästa cupen!
Men sen kunde jag inte det för mina knän inte är gjorda för handboll!!! Hallå kunde ingen idiot upplyst mig om det liiiiiiiiiiiite tidigare kanske?
NEEEEEEEEEEEEE, tack för det. Tack så jävla mycket!

Imorn ska jag kolla på när östergötland möter stockholm, ska bli intressant. Eller?


<3

Ha det gött, // Stora K.

Back to hell

Känns helt fel att ställa in alarmet på 06:15, skolan borde ha längre lov. Mycket längre. Mitt nya schema är inte ett dugg bättre än det gamla och då har jag två lektioner mindre i veckan. Men det ser inte ut som så. Som tur är har jag nått att se fram emot, sportlovet sedan påsklovet sedan kristihimmelsfärd och sedan kommer tillslut sommarlovet! Det kanske inte blir så dåligt ändå, skolan ska ju vara nyttig och nästa vecka väntas slutprov i matte B, snacka om nervöst! Bara kämpa på efter somaren har jag bara ett år kvar, jippi!

MOA

1 helt år



Idag har vi klarat ett år tillsammans. Stor dag! Jag är glad att du tänkte om och hoppas kvällen blir lika speciell för dig som den kommer vara för mig. Jag älskar dig <3


ha den äran!

Dagarna på lovet bara springer iväg och några läxor har jag inte ens lagt en tanke på. Idag fyller far min år så Linn ska laga en festmåltid till honom eftersom hon inte köpt någon present, själv har man handlat en tröja på Dressman åt honom, mycket fin är den :) Annars händer det ingenting just nu, lite småsegt, tur att man har greys anatomy, helt beroende asså! SJUKT bra serie :D


MOA

NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER!



Idag har jag sovit halva dagen som vanligt, det är det negativa med loven man blir så lat och är uppe halva nätterna!
Men jag tog mig i kragen o gick o träna 1,5 timma.
Ska träna imorn igen så jag kommer iform till matchstart!

Nyårslöfte: inget onyttigt skräp, godis, chips, läsk osv. JAG KÄMPAR HÅRT MINA VÄNNER!

ha det gött, // Limpaan! :)

RSS 2.0