I don´t CARE



Just nu är jag så trött på att bry mig hela tiden. Bli sur för allt som känns fel. Nu släpper jag allt och slutar bry mig helt enkelt. Livet kanske inte ska vara så lätt men nu får alla göra som de vill, jag bryr mig inte!

MOA

Klääääääder



  Klänning i jeansfärg från HM 


                                   Tröja från Zara



Kofta från cheap monday och linne från gina tricot



         Linne ifrån hollister, spontan köp Får hoppas jag använder det nu.


Annars så köpte jag bara lite trosor från gina tricot, en jeansskjorta från Zara och smink ifrån Face, DYRT som fan! Kändes som jag slösade bort hälften av pengarna på sminket och då fick jag bara ett puder och en jä*la borste!!!! Usch asså! Eftersom jag och nåra tjejer drog till Cheap Monday outletten idag så blev det lite mer kläder. Förutom koftan så köpte jag en virkad svart tröja och två linnen. Orkar inte lägga upp bild på allt :)

MOA

Barncancerfonden jubileumsgala 2012



Min jättefina klänning!



   Mitt bord där jag satt tillsammans med lite random folk, mycket trevligt!



  Måns Zelmerlöv och Loa Falkman stod för en del av kvällens underhållnig



Snyggsyster Lizen

  
Nått att tänka på!

Mot Stockholm

I helgen ska jag till Stockholm, Sveriges huvudstad. Idag har jag därför varit superduktig genom att googla fram affärer man måste gå till, blev ett par stycken så får vara uppe tidigt! Några som jag fick fram var Whyred, beyond retro, topshop och judits second hand och herr judit (ett billigare alternativ). Fixat världens finaste galaklänning till helgen, bild kommer senare på den! Ska bli jättespännande att gå på gala verkligen, hoppas på röda mattan och hela köret men får se.
Första körlektionen för mig idag, gick helt fantastiskt bra! (applåder) Har nog inget annat att tillkännage, det går bra nu!
MOA

grattis till Evelina<3

Idag har jag städat som aldrig förr, hunnit med mitt rum, nedervåningen och dammat på övervåningen. Bra jobbat Moa! Sen så har jag tittat på Big Brother, fattar inte att man blir så fast egentligen suger programmet. Ikväll ska jag fira Evelina som fyller 18 år och ska dricka alkohol för första gången i sitt liv, ska bli kul... Hahaha. Vi ska äta en 3 rätters hemma hos henne och sedan ska de som är myndiga bege sig mot krogen. Så jag får väl gå hem och se en film eller nått, kan inte bli roligare!



Grattis bästa Evelina! <3

MOA

Blä va tråkigt.

Usch jag hatar att träna ensam, så jävla tråkigt.
Sen är jag värdelös på att ha kostprogram!
Ne nu ska jag väl gå till gymmet.

Fuck you, // LINN


something new



Blå/vitrandig klänning från Lindex



Linne, jeans och trosor ifrån Lindex



Skjorta, tröja och väska ifrån Lindex



skorna är från Scorett, kul med lite nytt, välbehövligt!

MOA

Fuuuutboooll

Äntligen april, snart sommar ju! Dagen har spenderats inomhus på grund av att jag är lat men klockan fem är det slut med det då är det nämligen fotbollsmatch mot Malmslätt. Springa runt och flåsa i 90 minuter, men det ska väl gå bra. Hoppas på en vinst iallafall vi lyckades ju mot dem sist så vi har goda chanser, men råkade se ut genom fönstret och det regnar så efter matchen lär man ju ligga sjuk i en vecka till... Älska livet!


RSS 2.0