nya tider är välkomna



Är vid en punkt i livet när man tänker - Är det här allt? Livet är som ett mönster, varje dag ser likadan ut. Så fortsätter det dag ut och dag in. Händer det aldrig något nytt, någon förändring som gör vardagen lite roligare för en gångs skull. Tänk om pappa skulle komma hem med en hund exempelvis eller att mamma sa Nu drar vi till Thailand i två veckor vad säger du om det? Livet är så himla inrutat som om det är förbestämt vad som ska hända. Skit tråkigt verkligen. Kan det inte bara hända nått oväntat, nått som är annorlunda. Annorlunda är bra, mycket bra! 

MOA 


En ny vecka.

Idag var det ganska chill i skolan, vikarie 3 lektioner. Just nu känns det som man börjat slappna av lite, inte bara för jag försov mig i morse, men prov och skit har börjat lugna ner sig. Okej BIOLOGI prov på fredag med endå, känns bra!!

Helgen har varit blandad, bio med härliga i fredags, göör kul var det!! vi såg friend with benefits..! hihi
lördag blev handboll i klämman, sedan hänga hela dagen med melonas och meatball, (Emma & Ebba) vi kolla på film snacka, cykla till city G, sen kom Elin och grabbsen och då fortsatte vi ha trevligt!
Söndag var jag uppe i katrineholm och kolla på handboll, östergötland vs sörmland, vi östgötar vann ju såklart!! 19-10.
Men det är knappt att jag klarar av det, men håller in mina känslor så gott det går. Kan ju inte sitta och tjuta som en mupp!! Men en dag kommer väl det med, men då får man ta det då!!


SÖÖT DU EE EBBA!!!

Ha det gött, // LINNPAN!

HELT JÄVLA URFLIPPAT!

Jag va inne och kolla på vilka som kom med till landskampen, sverige-norge F15 och en målvakt kom med som första målvakt, och jag ÄR FAN INTE SÄMRE ÄN HENNE!!! JAG ÄR BÄTTRE! massor målvakter som va på elitlägret skulle lätt va bättre än henne så kom hon med! tabbe Yvonne tabbe!!

Jag skulle ju ändå inte kunnat spela, men nu ger det mig värsta värsta att jag ba måste komma med!! En dag ska jag stå där!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Själförtroende!! En målsättning!! HERE I COME LANDSLAGET!!




Ha de gött, // LINN

My life would suck without you



MOA

Tiden är kort men glädjen är stor.

En fläkt av kunskapen, att vi inte äger något på jorden. Inte varandra, inte oss själva ens. Allt kommer till slut tas ifrån oss, allt vi bär på, alla kära omkring oss, slutligen även vårt liv & vår kropp.

----------


wow suss hår man haft.. pinigt! -_-
-----------
Ha det gött, // THE BIG K!



Armlös, benlös och makalös



Igår var jag på föreläsning som hölls av mannen på bilden, Mickael Andersson. Riktigt bra var den! Om man är missnöjd med sig själv och tycker livet är svårt ska man verkligen gå och lyssna på honom. Ger en annan syn på livet, ett nytt perspektiv. Han har verkligen trotsatt alla hinder som han haft. En enorm förebild! Hans ord var, våga vara annorlunda.  

MOA

vackra sommar, kom tillbaka!





MOA


RSS 2.0