Känsloförtrycket


Jag som liten. Snacka om att vara sig själv!

Känsloförtrycket: På något sett verkar själva grundtanken i vårt samhälle vara att man inte duger som man är. Typ alla människor, de flesta bär på en känsla av att inte riktigt räcka till, att inte vara bra nog. Det är som om man innerst inne skämdesför den man är och därför måste förställa sig. man måste vara bättre än de man är. Man måste bära en mask där kläder, uttryck och gester blir en del av föklädnaden. Fasaden blir viktig och man blir livrädd för att bli " upptäckt". Kanske går man genom hela jävla livet utan att aldrig visa någon vem man egentligen är. Det är lika sorgligt som onödigt! Det har i stor utsträckning också sina rötter hur man behandlas.
Det går dessutom åt mycket energi till att inte vara den man är, genom att förställa sig och bära mask. Att gömma sina känslor, det vill säga sig själv, har samband till typ ett högt blodtryck. Ofta har man kanske "glömt" skälet till känslorna och har även svårt att få kontakt med dem. Känslorna kan då ta sig uttryck genom kroppen i stället för verbalt eller medvetet. Men om man uttrycker sig själv på ett sant sätt ger det energi tillbaka.
Alla behöver behandlas med respekt och speglas i sin omgivning.

Haha okej lite mobbat o skriva allt det här, men det är ju så jävla SANT! Så för helvete människor skärp er, våga vara er själva. Alla kanske inte kommer älska er, men dom ska fan respektera er, annars ge dom lite spö bara.. ;)

LIVET LEKER!

Ha det gött, // Kung-linn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0