Den vidriga sanningen del1.

Haha ja denna bloggen är för tillfället ett stort skämt, ett ställe där jag och Moa valt att skriva av oss i tysthet utan att länka och få folk att läsa. Men nu tänkte jag faktiskt dela med mig av ett inlägg eftersom jag är precis som du en spelare i detta spel vi kallar livet och påverkas av alla faktorer runt omkring oss. 
 
Mina sanningar till oss som lever i det blå.  
 
  1. Det finns ingen mening med livet så sluta leta efter den, jag tror att alla skapar sin egen mening utifrån vad man vill göra och vet du inte vad du vill så är du vilse precis som alla andra. Men en sak är säker och det är att den kommer inte att hoppa på dig.
  2. Dom flesta människor är svin, ja herregud vilken nyhet. Du kommer bli besviken MÅNGA gånger det kan jag lova dig. Alla människor har brister men vissa är inte medvetna om dem bara. Så istället för att ständigt dra på dig en mask och försöka passa in, börja med att försöka acceptera dig själv och gilla den personen du är. Är det du som är svinet är det dig jag tycker synd om. 
  3. Vill du åstakomma något här i livet är det upp till dig, inte någon annan. Sluta skyll ifrån dig och tyck synd om dig själv. Utan ta tag i ditt liv och gör något med det, du kan åstakomma nästan vad du vill bara du har viljan. Lite klyshigt men vem kan motbevisa det? Det kommer nästan alltid finnas människor med större problem än du så ingen tycker synd om dig för att din mamma inte köpte den dyraste Barbour jackan till dig. Gud vad elak hon är.. Nu kommer dom i klassen skratta åt dig. Fan va jobbigt... 
 

RSS 2.0