Härlig förmiddag

Spenderat min förmiddag hos Jakob Smith tillsammans med Linn. Vi har myst med hundar, ridit och tittat på Jakob när han tränat. En mycket trevlig och skön förmiddag, nu väntas jobb hela kvällen. Tagga!!

MOA


Panik!!!

Min syster kommer hem från Jönköping och tycker min hårfärg är ful. Snäll som man är följer man med till City Gross och inhandlar hårfärg. Sitter snällt stilla och låter syster ta i hårfärgen. Hon åker hem innan jag sköljt ut det. Jag sköljer ut det och det ser ut som f*n. Paniken som uppstår när man ska på kryssning på tisdag och mim hårfärg är ljus ljus orange med vit hårbotten!! Vad ska jag göra nu???

https://cdn2.cdnme.se/2550350/6-3/pic_51560280ddf2b31feaa4b270.jpg" class="image">


Så jävla patetiskt

Är så sjukt trött på ett visst par som lägger upp bilder på varandra och skriver att de älskar varandra för evigt och älskar livet. Förra veckan behövde den ena inte komma hem på kvällen utan komma dagen därpå och packa sina saker och flytta ut! Två dagar senare älskar man varandra och läger upp bilder och älskar livet!? Asså hur fan orkar man???? Snälla håll ert förhållande för er själva istället för hela Facebook!!


MOA


Take my hand

Inte långt kvar till påsklovet nu och inte mycket kvar i skolan. Studentkryssningen närmar sig med stormsteg och ännu ett steg närmre studenten. Den här veckan har jag lämnat in 5 inlämningsuppgifter, så hoppas det är lugnt ett tag nu. Har även valt högskola/universitet nu. Jönköping blev mitt första val, linköping andra och Norrköping tredje. Håller tummarna för Jönköping såklart vet inte vad jag skulle göra om jag inte kom in där. Mitt liv är planerat för att jag ska komma in där. Hoppas hoppas!! 
 
 
Vacker bild från Ghana, älskar den!!
 
MOA
 
 

RSS 2.0