Spontanresa

Igår kände David och jag för att göra en utflykt men visste inte vart vi ville åka. Efter många förslag från Davids sida så kom vi överens om att åka ner till min syster Lizen. Hon blev skapligt överraskad när vi ringde och sa att vi kom om ca 1 timme :) Kvällen slutade framför tv:n med vin och godis ihop med en kompis till Lizen. Mycket trevlig kväll. Dagen efter gick David och jag på en promenad och tittade när Lizen bergsklättrade, imponerande faktiskt. Sen var det bara sätta sig i bilen och ta E4:an hem igen.

MOA


I need a blue sky holiday

Tog ett jobbpass mellan 7-13:30 . Sedan tåget in till mjölby där jag mötte upp Linn och mor, vi åkte och åt middag på eat. Mycket gott! Ikväll ska det bli skräckfilmskväll för hela slanten med bästa Josse :) Popcorn och kuddar i mängder!! Sparar alltid det bästa till sist nämligen att David kommer hem från London, som jag längtat!!! 😊❤

Suttit och kollat resor i evigheter, måste bara åka iväg nånstans i sommar!!

MOA


Vilka är viktiga?

Dagens människor är svåra och vilka man ska lägga ner sin tid på är ännu svårare. Trött på personer som slutat höra av sig och endast gör det när de vill ha något. Varför ska man ställa upp då? Vi är ens vänner längre då enligt mig. Jag orkar inte bry mig längre vill bara träffa nya människor i en ny miljö just nu!!

MOA


RSS 2.0