fundersam

Några nya ettor på Kungshögaskolan där jag går har hoppat på en gammal trend som de hade i Stockholm för något år sen eller något. De går med stora HUNTER gummistövlar i skolan. Regnar det inomhus eller vad? Ser sjukt konstigt ut att lunka fram i korridoren i ett par gummisar. Snyggt vet jag inte heller om jag tycker att det är, speciellt inte till "finkläder". Gummistövlar hör inte hemma i en skolkorridor de ska va i skiten och på festivaler. De är inte coolt bara för det står HUNTER på, undrar vad folk tänker med ibland... Varför är folk så märkeskåta? Väx upp!!!!

MOA

Time for war

Haha efter en kvälls festande så avslutar vi hemma hos mig med grädd och glasskrig, myys! Rolig kväll med världens bästa avslut enligt mig, kan inte bli bättre, speciellt när man inväntar älskling! <3

Hanna J och Linn J vi äger!! :)

MOA


TATTOO

I måndags var jag och gjorde en ny tatuering på ryggen, typ i nacken :) Blev väldigt nöjd med resultatet. Super fin!

MOA


Nytt pass

Fick syn på att mitt pass gått ut och då kan jag inte åka någonstans. Så idag har jag besökt polisen och införskaffat mig ett nytt pass. Sedan handbollsträning ihop med Jonna, vi skadade får köra själva i rehab hörnet. Men det går de med :)

MOA


Hey I put some new shoes on

Följde med far för att hjälpa honom köpa ett par vettiga jeans och ett par vettiga skor :) råkade gå förbi skohyllan för tjejer och få syn på dessa som sedan var tvungna att följa med mig hem ;) Super bra!


RSS 2.0