Jobbtoppen

Spenderar min lediga helg på jobbet istället. Pengar är ju alltid bra att ha sägs det. Hur skönt som helst att kunna ta bilen till jobbet i Motala istället för tåg och buss!! Gilla kollektivtrafik men sjukt mkt skönare med bil :) Fick ett nytt jobb igår förresten i Vikingstad så nu har man två extra jobb och jag klagar INTE :D (Y)

MOA


StuDYING

Fick ledigt idag från skolan för att plugga på egen tid hemma. Bara jag som är sämst på att plugga hemma i köket? Kylskåpet och skafferiet är så sjukt lockande när man sitter och ska skriva reflektioner. Om man gräver lite hittar man massa gott och sen tar man en paus framför tv:n och kommer aldrig tillbaka till pluggandet. Hatar att få ledigt till att plugga eftersom det inte blir nått plugg. Bättre att gå till skolan och göra det och sedan slippa ångesten över att inte ha gjort något hemma. Men man tackar ju aldrig nej till att få vara hemma liksom, varför?? Måste bli klar idag, kämpa!

MOA


Rehab rehab rehab

Kunde förra veckan i torsdags böja knät efter 105 grader (Y) Man ska kunna böja ca 160 grader så har ganska många grader kvar... Är så sjukt tråkigt att gå på rehab måste vara den värsta träningen som finns! Idag är det dags igen att mäta så får se hur mina framsteg, hoppas på ca 115 grader nu eftersom jag kan gå uppför i trappan :) Går framåt men sjuuuuuukt långsamt.


MOA

Tända ljus och photoshop

Idag har jag spenderat dagen i Boxholm hos min kära vän Rebecca. Vi har lagat mat, eller hon har ;) och så har vi pratat en massa :) Finns mycket att prata om när man inte ses så ofta. Håller på att försöka planera min fotoredovisning till imorgon och försöka göra bilderna lite snyggare i photoshop vilket typ är omöjligt. Eller så är det jag som suger, tror det är så faktiskt! Ska fortsätta kämpa ett tag till innan jag slänger datorn i väggen...

MOA


Avslutningsmiddag

Ikväll är det dags för avslutningsmiddag i kulladal med fotbollslaget ihop med herrarna :) Spännande eftersom jag aldrig träffat herrlaget, kollen på vilka som spelar, eller? Det blir finmiddag iallafall, har valt fläskfilé med kantarellsås så det ser jag fram emot. Blir nog dock en lite stel kväll på grund av att man tvingas vara chaufför för att föräldrarna ska på 50- års kalas. Men man får ju ställa upp nu när de har skjutsat mig i 18 år. Ha en kul kväll! Det ska jag :D

MOA


En god gärning!

Har fått in många som vill skänka kläder och annat till barnhemmet i Ghana vilket gör mig väldigt glad :) Idag är det bara 68 dagar kvar till mitt avresedatum, känns som om tiden kommer gå grymt fort! Någon som har leksaker (små), barnkläder, pussel eller något annat kul de vill skänka så är det bara höra av er! :) Det som jag inte får ner i väskan skickas till ett barnhem i Litauen med några andra tjejer från kungshöga, bra va?! :)

MOA


Balklänningar

Så sjukt jobbigt det är att hitta en balklänning. Har letat på typ alla internetsidor som säljer klänningar och hittar ingen som är som den jag har tänkt mig i huvudet. Den på bilden är den som är mest lik min drömklänning men en bit ifrån. Varför ska det vara så svårt. Flera av mina vänninor har redan hittat klänning och några har även köpt. Vet att det är långt kvar men stressen kommer när alla andra börjar bli klara med den biten. Sedan är det priset på klänningen. Jag vill inte betala flera tusen för en klänning man använder 1 gång. Varför finns det ingen billig as snygg klänning? Panik!

MOA

Snälla puckon!

Nu har vi alla gått vår en tid i gymnasiet, och nu börjar alla med snacket åååååååååååååååååååååååååh vad jag saknar dig/ er vi måste ses snart gumman!!! Ska man kalla det falskt eller bara falska ord?
GÖR NÅGOT ÅT DET ISTÄLLET FÖR ATT SKRIVA DET OCH SÄGA DET. VI ÄR FORTFARANDE HÄR! Men man tröttnar lätt på folk som bara snackar och inte gör något! Ex, hej ska vi ses ikväll?
- hej! oooo nej kan inte ikväll..
- nehee va synd, men när kan du då?
- ehh vet inte?
Orkar man lägga tid på sånna människor?

Ny hårfärg

Jag hatar att lägga upp bilder på mig själv men här är en efter toningen. Helt okej, lite rött kanske. Syns dock ej på bilden.

MOA


En förändring

Linn och jag tog bilen till city Gross och inhandla hårtoning. Kändes grymt bra att köra bil igen efter ett flera veckor långt uppehåll. Eftermiddagen spenderades i badrummet där Linn och jag färga hår, bryn och fransar :) Make over kan vara kul ibland. Resultatet blev väl helt okej, måste bara vänja mig i det :)

MOA


RSS 2.0