Kan ingen svalka mig?

Vilket superväder det var igår och dagens eftermiddag blev lika nice! Hoppas verkligen att morgondagen bjuder på ännu bättre väder för då har nämligen jag en ledig dag, jihuu :) Så ledig blir den inte ändå eftersom jag har 2 inlämningsuppgifter kvar att skriva. Men vi satt och räkna våra skoldagar och jag har endast 14 riktiga skoldagar kvar, helt sjukt vad nära sommarlovet är nu. Dagens händelse på sommarlovet blir ju P&L som närmar sig med stormkliv, kan inte bli bättre. Nu är det dags för FYS-träning med handbollslaget... hoppas jag lever imorgon.

MOA

Hemma igen



Venedig, folk som skulle korsa vattnet med en gondol





En nöjd far med sin öl



Framme där cykelloppet skulle hållas. Staden Marostica.




Hemkommern från Italien igen. Lägger upp lite bilder men tar så enormt lång tid så orkar inte lägga upp så många. Fick massor fina bilder från Venedig som var super mysigt. Cykelloppet var grymt häftigt att utföra. Alla tusen människor som står och hejar på en när man cyklar förbi jättehäftig känsla. Dagarna har varit kanonbra och jag har sett massa fina saker. Italien är tyvärr stort så missat massor, får bli en till tripp någon gång!

MOA


Hejdå Sverige, Hej Italien!

Blev smått överraskad i måndags då mamma berättade att jag och pappa skulle åka till Italien på onsdag istället för på fredag. Eftersom jag jobbade på godegård marknad hela gårdagen så blev det hetspackning igårkväll. Hoppas verkligen jag inte har glömt något. Kan förresten inte packa mer eftersom väskan inte får väga över 10 kg... Snart är jag påväg mot Italien iallafall, ett skönt avbrott i vardagen, något som jag verkligen behöver.

MOA

RSS 2.0