back in town



Hemma från Lindvallen igen, varit förkyld hela veckan så någon super semester var det inte. Det blev skidåkning ändå och lite annat som bio och bowling. Höjdpunkten var nog när min systemkamera fastnade i ankarliften och jag släppades med tills säkerhetslinan stannade liften. PINSAMT! Men det har varit skönt med en paus ifrån vardagen och på måndag fortsätter min praktik på duvan i Boxholm. April är snart här och den är nästan fullbokad, blir mycket firande och festande. Mycket att se fram emot, vilket behövs när vardagen hemma är skit! Längtar verkligen tills man får flytta hemifrån!

MOA

canon EOS 550D




Jag har köpt en systemkamera som jag är riktigt nöjd över. Har tyvärr inte hunnit ta så mycket bilder men lite smakprov får ni här. Längtar till våren nu som man kan gå ut och foto massor!

MOA

Det är okej att störa sig på folk!

Men seriöst en grej jag tänkt på väldigt mycket, är alla fjortisar som lägger upp egobilder på sig själv heeeeeeeeeeeela tiden på facebook o sen inget mer, inte ens nån vettig "text" typ som man ska göra nått eller nån skit. Vad är det ni vill få ut utav det, bilddagboken säger jag bara era blöjor lämna fäjj i fred! o människorna som har album med egobilder också, snälla! Det stor vi vill ha bekräftelse, i pannan på er!



Förövrigt har jag varit ledig idag, köpt ett par nya skitsnygga skor. Tränat med östgöta o chilledillat!


aootch, vilken cutiepieeeeeeee!

Ha det gött, ät lite kött! // Linn :)

Måndag igen!

Undra hur många måndagar som passerat sen jag föddes!
orkar inte räkna, på tal om räkna så har jag gjort mitt omprov på matten idag. Kändes helt okej faktiskt, måste få upp betyget till G igen men om jag kämpar lite kanske jag kan få vg på nationella. Eller..?

Nu ska jag gå ut och löpa lite, måste få upp konditionen så jag inte skämms ihjäl när jag ska göra testerna på
knät.


ÖFF- ALL STAR TEAM F-96!

Ha det gött, // L.K.J :)

RSS 2.0