skänk en slant eller två

Suttit och letat stipendier jag kan söka hela dagen. Tänkte göra mitt projektarbete på ett bernhem i Ghana eftersom det skulle vara en sån upplevelse. Men för att kunna åka måste jag få ihop cirka 11 000 kronor till så om det är någon som känner för att skänka en slant eller bara bidra så tar jag gärna emot det! ;)

Lovet har bara börjat och det känns redan som om det snart är över men lite ska jag väl hinna med förutom plugga. Jag ska jobba en dag och pengarna går direkt till Ghanakassan. Simhallen ser jag fram emot, längesen man var där! Idag väntas fysträning med handbollslaget, rädda mig!

MOA

Whitney Houston!

Satans va tråkigt att ännu en av världens bästa artister har dött! Hon hade nog bästa rösten jag någonsin hört! Hon är frän helt enkelt. Går inte att ogilla henne!

Personlig favorit:


Men finns ju sjukt många fler som är bra som I Will always love you, I'm every woman. osv osv!

Ha det gött, // Linn :)


Svin är vi allihoppa!

Människan den mest hemska personen på jorden, vi gör inget nytta med massa skada. Speciellt mot oss själva, helt sjukt. Vi bryr oss så jävla mycket om vad folk tycker, alla verkar ju ha så jävla mycket inflytande på varandra. Människor som inte har en egen hjärna och kan tänka själva är det ju fan synd om.



Ha det gött, // Linn.

Ny mobil på ingång!

Hejsan hejsan! Min mobil har varit inne på lagning tusen gånger nu, så elgiganten gav mig pengarna tillbaka hihi. Så far och jag ska åka in nån dag o fixa en mobil! Det blir nog en SAMSUNG GALAXY S2.


Nice, sen måste det ju fixas skal och väska hihi.


så himla fräsigt!


Stek!

Ha det gött, L,T,K,J :)


Citat.

"En vis person skryter inte om dens intelligens
Intelligens är som en flod ju djupare den är, desto mindre brus gör den.
Den vise i sin inställning till världen har varken preferenser eller fördomar. Den är på sidan om vad som är rätt."



Ha det gött, // LJ

Äntligen helg!

Ännu en helg här och den är fullspäckad med roligeheter, sånt gillas! Imorgon ska jag först besöka tjejmässan i Linköping en snabbis innan jag drar hem för att fixa mig för 18 års fest i Vadstena, Hollywoodtema, ska bli mycket kul! Min vecka har varit ganska händelselös, lite småroliga saker har det väl hänt, men inget som är värt att ta upp här.


MOA

RSS 2.0