Rullar på

Blev att jobba på mitt nya jobb hela julafton och sedan mer jobb dagarna efter. Vart är mitt jullov? Nejdå ska inte klaga. Tycker att det är helt okej på jobbet och trevliga arbetskamrater har jag med :) Efter jobbet idag blev det en sväng in till Linköping, parmiddag med Davids två kompisar så hade inte så mycket att tillägga i deras konversationer om skolan osv, men det var väl trevligt. Kollat runt i affärer men vill inte handla något... Konstigt!

MOA


En smygtitt

Idag har jag klickat hem en mösspåtagningsklänning eller studentklänning, kan inte bestämma mig :) Även fått hem en balklänning som jag antagligen ska köpa. Kan inte bestämma mig helt där heller... Så himla svårt är det!!!

MOA


Allt närmar sig

Idag är det bara 40 dagar kvar tills mitt flyg lyfter mot Ghana, tiden går sjukt snabbt! Nästa vecka slutar vi skolan och snart julafton. Bara jag som har världens problem med julklappar varje år? Köper alltid julklapparna i sista minuten, att man aldrig lär sig... Lärarna får alltid julångest innan jullovet så innan jullovet ska jag skriva 3 inlämningsuppgifter, göra 2 prov och 1 läxförhör. Under jullovet en fördjupningsuppgift och läsa en bok. Att lärarna aldrig lär sig planera lektionstiden ordentligt...

MOA


Sankta Lucia och julmat

Skolan flyter på bra, snart jullov vilket blir skönt! Drog till jobbet efter skoldagen, jobba natt står på schemat. Ikväll var vi på wettern magasinet i Motala för att äta jultallrik med alla. Fick även besök av ett luciatåg vilket var uppskattat, mycket fint :)


Lycklig tjaj!

Nya schemat inför nästa termin har kommit ut. Kan inte annat än le när jag ser det! Bästa schemat jag haft sen jag börja skolan, aldrig mer 8-16. Längtar lite till nästa termin nu bara för att få börja på det nya schemat så himla skönt!!!

MOA


RSS 2.0